Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vietuitoare Din Delta Dunarii

Vietuitoare Din Delta Dunarii

Cu ocazia zilei dunării de anul acesta, sărbătorită pe 29 iunie, compania apa nova, filieră a veolia, a achizițonat și eliberat în dunăre 1.000 de pui de păstrugă, pentru a susține populația de sturioni sălbatici din acest an. La intrarea în delta dunării (tulcea) se înregistrează o cantitate medie multianuală a precipitațiilor de 450 mm, iar la sulina, de 360 mm.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Numarul mare de vietuitoare ce traiesc in aceasta zona, fac din mila 23 o tinta pentru turistii interesati sa vada pasari si animale, birdwatcheri si fotografi de natura. Au fost identificate 44 de specii de mamifere, din care cele mai numeroase exemplare sunt cele ale rozatoarelor si insectivorelor. Salubrizarea si ecologizarea zonelor afectate de poluare.

Delta Dunării
vizitati articolul complet aici : https://romaniasalbatica.ro/ro/rezervatie-biosfera/delta-dunarii
In delta dunarii intalnim plante acvatice precum: Nufarul alb, nufarul galben, stomata, lintita, pestisoara, urticularia, aldrovanda. Articolul 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins :

O integrama simpla despre vietuitoarele din delta dunarii!

Interzicerea vânătorii afectează turismul din delta dunării, dar e benefică faunei; Delta dunării, acel ținut exotic în care găsim aproape două mii de specii de copaci și plante, două mii și cinci sute de specii de insecte, moluște, reptile, amfibieni și mamifere, este cunoscută mai ales prin intermediul păsărilor. Delta dunarii este un paradis de o frumusete rapitoare care gazduieste nu mai putin de 5000 de vietuitoare rare.

Diversitatea si numarul mamiferelor din delta dunarii sunt asigurate in general de zonele izolate, mlastinoase. Măsurile de protecție au dat roade, iar populația speciei a crescut din 1994 până în 2012 cu 289%, conform societății ornitologice din românia. Art.1 (1) se interzice pescuitul comercial si recreativ intre orele 22:00 si 06:00 a oricarei specii de pesti si vietuitoare acvatice vii, pe dunare si bratele sale de la calarasi km 366 pana la gura de varsare a dunarii, in delta dunarii si pe lacurile de acumulare a raului olt.

Pasari High Res Stock Images Shutterstock
vizitati articolul complet aici : https://www.shutterstock.com/search/pasari
Măsurile de protecție au dat roade, iar populația speciei a crescut din 1994 până în 2012 cu 289%, conform societății ornitologice din românia. Lebăda, lisița, ciocintors, cocorul, gâsca cu gât roşu, lopătarul, egreta mica, egreta mare, stârcul roşu, pelicanul comun, ţigănuşul, stârcul de noapte, barza. Vultur codalb (haliaeetus albicilla) pescarus argintiu (larus argentatus) egreta mare (ardea alba) nagat (vanellus vanellus) cormoran mic (phalacrocorax pygmeus) pelican comun (pelecanus onocrotalus)

Astfel, bizamul (ondatra zibethicus) construieste galerii in malul canalelor sau sub forma de musuroaie in stufarii sau plauri.

O integrama simpla despre vietuitoarele din delta dunarii! În cea mai mare parte a deltei cad între 350 si 400 mm ploaie, iar pe litoralul deltaic și cea mai mare parte a lagunelor, sub 350 mm. Vegetația deltei dunării are aspecte variate ocupând diferite medii:

Alte specii de păsări periclitate și vulnerabile care locuiesc în apropierea dunării sunt: Se spune că cine nu a văzut delta dunării, a trăit degeaba în românia. Pădurea letea, o minunăție în delta dunării.

Fotografii Delta Dunarii Informatii Generale Si Curiozitati
vizitati articolul complet aici : https://www.descopera.net/fotografii-delta-dunarii-informatii-generale-si-curiozitati/
In ultimii ani, satul a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa din punct de vedere turistic, datorita pozitiei foarte favorizate, exact in centrul deltei dunarii. In delta dunarii intalnim plante acvatice precum: A) dunarea teritoriala, delta si lunca inundabila a dunarii;

Promovarea turismului ecologic in delta dunarii, crearea punctelor de informare turistica si ecologica, a locurilor de pescuit si de observare a naturii.

Nufarul alb, nufarul galben, stomata, lintita, pestisoara, urticularia, aldrovanda. Nevastuica, dihorul, hermelina, sobolanul de apa. Articolul 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins :

Posting Komentar untuk "Vietuitoare Din Delta Dunarii"