Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Mac Si Vanilie

Prajitura Cu Mac Si Vanilie. Batem albusurile cu un praf de sare si esenta de vanilie. Adaugam treptat macul apoi faina amestecand usor cu o spatula. Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri. Este o prajitura potrivita pentru sarbatori sau zile de nastere. Frecam galbenusurile cu zaharul apoi amestecam cu amidonul si adaugam treptat si laptele.

Mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand pana se topeste , apoi macul amestecat cu faina. 8 albusuri 200 g zahar 100 g mac macinat 100 g nuca de cocos 4 linguri … în timp ce se coace blatul se face crema de vanilie sau budincă de casă, urmând paşii descrişi în reţetele de mai sus marcate cu roşu. Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adăugăm zahărul, restul ingredientelor și amestecăm foarte bine până la omogenizare. Punem o foie de mac, crema, foaie alba, crema, foaie de mac si iarasi crema.

Prăjitură Cu Mac Vanilie și Ciocolată Un Desert Simplu și Gustos
Prăjitură Cu Mac Vanilie și Ciocolată Un Desert Simplu și Gustos Source from : https://www.fanatik.ro/prajitura-cu-mac-vanilie-si-ciocolata-un-desert-simplu-si-gustos-19427951
Din descrierea ei, am dedus ca ea isi doreste prajitura tosca. Adaugam treptat macul apoi faina amestecand usor cu o spatula. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Mai ales ca macul nu are numai multe calorii ci si o serie. Adaugam macul, faina toata odata si praful de copt si le incorporam usor cu o lingura de lemn.

Prăjitura cu foi de mac, vanilie și ciocolată este extraordinară și va arăta perfect pe orice masă festivă!

Adaugam zaharul si zaharul vanilat, alternand cu crema de vanilie. Prajitura cu foi, bezea si ciocolata este o prajitura extraordinar de buna ca de altfel toate prajiturile cu nuca. Impartim cantitatile in 2 si caocem 2 foi astfel : 1 foaie de mac, 1/3 crema. Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade celsius, circa 10 minute.

Galbenusurile ramase se amesteca bine cu zaharul si, amidonul si se subtiaza cu putin lapte rece. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Prăjitura cu foi de mac, vanilie și ciocolată este extraordinară și va arăta perfect pe orice masă festivă! Adaugam zaharul si zaharul vanilat, alternand cu crema de vanilie. Pentru cremă, pregătim budincă de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Prăjitură Cu Mac și Glazură De Lămaie Anyta Cooking
Prăjitură Cu Mac și Glazură De Lămaie Anyta Cooking Source from : https://anytacooking.ro/prajitura-cu-mac-si-glazura-de-lamaie/
Prăjitura cu foi de mac, vanilie și ciocolată este extraordinară și va arăta perfect pe orice masă festivă! Punem o foie de mac, crema, foaie alba, crema, foaie de mac si iarasi crema. Galbenusurile ramase se amesteca bine cu zaharul si, amidonul si se subtiaza cu putin lapte rece. Adăugăm zahărul, restul ingredientelor și amestecăm foarte bine până la omogenizare. 2 banane, 1 ceasca fulgi nuca de cocos, 1 ceasca fructe de padure, 4 oua, 8 linguri faina, 8 linguri ulei, 8 linguri zahar, 1 esenta vanilie, 1 praf de copt stins in otet, 1 varf de cutit de sare, 4 galbenusuri de oua de casa, 750 ml.

Arata asa de bine,chiar vroiam o prajitura cu mac,multumesc.am facut tortul de ciocolata ,ai avut dreptate e bestial de bun,a fost apreciat de toata.

Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Frecam galbenusurile cu zaharul apoi amestecam cu amidonul si adaugam treptat si laptele. Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade celsius, circa 10 minute. Le coacem la fel ca si prima foaie. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare.

Arata asa de bine,chiar vroiam o prajitura cu mac,multumesc.am facut tortul de ciocolata ,ai avut dreptate e bestial de bun,a fost apreciat de toata. Prajitura fara coacere cu iaurt si fructe tropicale. Print prăjitură cu mac şi cremă de vanilie by 15 noiembrie 2016 ingrediente blat: Impartim compozitia in 2 parti egale si coacem 2 foi. Comenzile trebuie facute cu cel puțin 2 zile înainte va sunam noi, pentru a confirma preluarea comenzii mai jos, puteti alege o prajitură delicioasa, fină si cremoasă cu blat de mac si crema de vanilie.

Prajitura Cu Mac Si Crema De Vanilie Miremircmiremirc
Prajitura Cu Mac Si Crema De Vanilie Miremircmiremirc Source from : https://miremirc.ro/2016/05/03/prajitura-cu-mac-si-crema-de-vanilie/
Impartim cantitatile in 2 si caocem 2 foi astfel : Batem albusurile cu un praf de sare si esenta de vanilie. Cele doua blaturi cu mac se lasa apoi sa se raceasca complet. Punem o foie de mac, crema, foaie alba, crema, foaie de mac si iarasi crema. Este o prăjitură festivă, de sărbătoare, care cu siguranță va impresiona prin aspectul delicat și gust.

Pentru cremă, pregătim budincă de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Le coacem la fel ca si prima foaie. Amestecăm cu o lingură, cu mișcări circulare, de jos în sus. Gustul mixt de mac, crema de vanilie, fructe creeaza o prajitura excelenta. Foi ( se fac 3 foi): Comenzile trebuie facute cu cel puțin 2 zile înainte va sunam noi, pentru a confirma preluarea comenzii mai jos, puteti alege o prajitură delicioasa, fină si cremoasă cu blat de mac si crema de vanilie.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Mac Si Vanilie"